Meistä

Sara&Sofia on kotimainen lastentarvikkeiden verkkokauppa. Meiltä löytyy ihania tuotteita raskaus- ja vauva-aikaan sekä laadukkaita lastentarvikkeita arkea helpottamaan!

Lisäksi meiltä löytyy upeita lahjaideoita odottaville äideille ja vastasyntyneiden perheille.

Olemme kotimainen perheyritys, jonka vetovastuussa on itsekin kolmen lapsen äiti. Tämän vuoksi ymmärrämme perheiden tarpeet ja haasteet arjessa. Tärkein periaatteemme on tarjota vain tuotteita, joiden laadusta ja käytännöllisyydestä voimme olla varmoja.

Panostamme erityisesti siihen, että valikoimamme tuotteet ovat ekologisia ja turvallisia. Valitsemme vain sellaisia tuotteita, joita itsekin käyttäisimme omien lastemme kanssa.

Valikoimastamme löytyy niin värikkäitä ja hauskoja kuoseja, kuin myös hillittyjä maanläheisiä vaihtoehtojakin. Toivomme, että jokainen löytää itselleen mieluisia tuotteita - juuri jokaisen omaan makuun sopivia!

Pakkausmateriaaleina käytämme kierrätyspaperista valmistettuja pahvilaatikoita ja paperipusseja, sillä haluamme vähentää omalta osaltamme muovijätteiden määrää. Emme käytä muovisia postituspusseja tai lisää ylimääräistä muovia pakkauksiimme.

Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti uutuuksien ja asiakkaiden tarpeiden mukaan! Meihin voi olla yhteydessä, jos jokin askarruttaa tai tulee kysyttävää tuotteistamme. Myös palautetta ja kehitysehdotuksia otamme mielellämme vastaan!

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme!

 • Postitus

  Postitamme tuotteet

  1-2 arkipäivässä

 • Ilmainen toimitus

  Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus

  (normaalisti alk. 4,90€)

 • Ilmainen palautus

  Tuotteillamme on 14 päivän

  ilmainen palautusoikeus

1 / 3