Meistä

Sara&Sofia on kotimainen lastentarvikkeiden verkkokauppa, josta löydät suloisia vauvantarvikkeita ja laadukkaita lastentarvikkeita heti ensi hetkistä lähtien. Tarjoamme myös upeita lahjaideoita odottaville äideille ja vastasyntyneiden perheille!

Tarina Sara&Sofiasta sai alkunsa samalla tavalla kuin monen muunkin pienen yrityksen tarina: yhden äidin tarpeesta ja intohimosta tarjota laadukkaita ja kauniita tuotteita muillekin vanhemmille.

Olen itse Laura, kolmen lapsen äiti Tampereelta. Kolmannen lapsemme äitiysloman aikana minulle syntyi ajatus oman verkkokaupan perustamisesta. Huomasin, kuinka paljon ihania uusia lastentarvikkeita oli tullut markkinoille kahden jo vanhemman lapsemme syntymän jälkeen. Halusin tuoda näitä ihania tuotteita myös muiden saataville. Näin syntyi pieni verkkokauppamme Sara&Sofia!

Tavoitteenamme on tarjota kauniita ja laadukkaita vauva-ajan tuotteita ja lastentarvikkeita, jotka ovat samalla myös käytännöllisiä ja kestäviä. Ekologisuus ja turvallisuus ovat meille tärkeitä kriteereitä. Jokainen valikoimamme tuote on huolella harkittu ja valittu siten, että voisimme itse käyttää niitä omien lastemmekin kanssa. Tuotevalikoimamme kattaa niin värikkäitä kuin maanläheisiäkin sävyjä, jotta jokainen löytäisi juuri itselleen mieluisia tuotteita.

Panostamme verkkokauppamme helppokäyttöisyyteen ja visuaaliseen houkuttelevuuteen, jotta asiakkaamme voisivat löytää etsimänsä vaivattomasti ja helposti. Haluamme, että jokainen asiakas tuntee olonsa erityiseksi valitessaan tuotteita meiltä, ja siksi meille on kunnia-asia tarjota ystävällistä ja avuliasta asiakaspalvelua jokaisessa tilanteessa.

Kiinnitämme huomiota myös ympäristöystävälliseen toimintaan ja käytämme pakkausmateriaaleina kierrätyspaperista valmistettuja pahvilaatikoita ja paperisia postituspusseja vähentääksemme muovin määrää.

Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti uutuuksien ja asiakkaiden tarpeiden mukaan! Meihin voi olla yhteydessä, jos jokin askarruttaa tai tulee kysyttävää tuotteistamme. Myös palautetta ja kehitysehdotuksia otamme mielellämme vastaan!

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme!

 • Postitus

  Postitamme tuotteet

  1-2 arkipäivässä

 • Ilmainen toimitus

  Yli 75€ tilauksiin ilmainen toimitus

  (normaalisti alk. 4,90€)

 • Ilmainen palautus

  Tuotteillamme on 14 päivän

  ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

1 / 3