Palautukset

Palautusohjeet

Tuotteillamme on 14 vrk:n ilmainen vaihto- ja palautusoikeus, joka alkaa tuotteiden vastaanottamisesta. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Hygieniatuotteiden, kuten tutit ja tuttipullot, pakettien tulee olla avaamattomia.

Tuotteen vaihtamisesta tai palauttamisesta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@sarasofia.fi. 

Vaihto tai palautus on ilmainen vain, jos asiasta on sovittu etukäteen asiakaspalvelumme kanssa. Tuotteet lähetetään takaisin Postin kautta.

Kuinka lähetän palautuksen?

 • Pakkaa palautettava tuote huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen
 • Laita palautettavaan pakettiin mukaan tieto palautettavista tuotteista sekä tilaus- ja yhteystiedot (nimesi, osoitteesi ja puhelinnumero)
 • Sulje paketti huolellisesti ja laita alla oleva palautustunnus paketin päälle 
 • Jätä paketti Postin toimipisteeseen. 

Jos alkuperäistä kuljetuspakkausta ei ole, voit käyttää mitä tahansa kuljetusta kestävää pakkausta.

Palauttaminen Helposti-koodilla:

 • Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postin palvelupisteeseen

Palauttaminen ilman Helposti-koodia:

 • Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 676356 ja vie lähetys postin palvelupisteeseen

  Maksun hyvittäminen:

  Käsittelemme palautukset saapumisjärjestyksessä, viimeistään 14 vrk:n kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Hyvitämme palautettavan maksun samalla maksutavalla, jolla tilaus oli maksettu. Jos palautat koko tilauksen, hyvitämme myös tilauksen toimitusmaksun.

  Muuta huomioitavaa:

  Jos tilauksella on hyödynnetty alennuskoodia, jonka käyttämiseen sisältyy tietty ehto (esim. tietty ostosumma) eikä ehto täyty palautuksen jälkeen, poistamme alennuksen tilaukselta.

  Mikäli tilauksesi toimitus oli alun perin maksuton, mutta palautat osan tuotteista ja tilauksen loppusumma jää alle ilmaisen toimituskulurajan, vähennetään palautettavasta summasta tilauksen toimituskulut.

  Huomioithan, että noutamatta jätetty paketti ei ole palautus. Takaisin palautuneesta noutamattomasta lähetyksestä veloitamme asiakkaalta 18 € / tilaus, joka kattaa toimitus- ja palautuskulut sekä muut meille aiheutuneet kustannukset.

  • Postitus

   Postitamme tuotteet

   1-2 arkipäivässä

  • Ilmainen toimitus

   Yli 75€ tilauksiin ilmainen toimitus

   (normaalisti alk. 4,90€)

  • Ilmainen palautus

   Tuotteillamme on 14 päivän

   ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

  1 / 3