Parhaat aurinkolasit vauvalle ja lapselle.

Hyvät aurinkolasit vauvoille ja lapsille

Tarvitseeko vauva tai lapsi aurinkolaseja? Vauvojen ja lasten silmien suojaaminen auringolta on tärkeää ympäri vuoden. Lue lisää blogistamme, miten valita sopivat aurinkolasit vauvalle tai lapselle!

Tarvitseeko vauva tai lapsi aurinkolaseja?

Vauvojen ja lasten silmien suojaaminen auringolta on ensisijaisen tärkeää ympäri vuoden, olipa kyseessä sitten aurinkoinen kesäpäivä tai kirpeä aurinkoinen pakkaspäivä. Lasten silmät ovat erityisen herkät haitallisille UV-säteille, ja siksi asianmukaiset aurinkolasit ovat välttämätön osa heidän varustustaan.

Kun valitaan aurinkolaseja lapsille, on otettava huomioon useita tekijöitä. Linsseissä tulisi olla 100% UV-suoja, joka varmistaa, että haitalliset säteet eivät pääse vahingoittamaan herkkiä silmiä. UV 100% ja UV 400 -merkityt aurinkolasit suodattavat UV-säteilyn kokonaan. CE-merkintä on toinen merkittävä seikka, joka kertoo, että aurinkolasit täyttävät eurooppalaiset laatu- ja turvallisuusstandardit. Parhaat aurinkolasit siis täyttävät nämä molemmat kriteerit.

Lapsille tarkoitetuissa aurinkolaseissa tulee myös ottaa erityisesti huomioon kehysten istuvuus ja kestävyys, jotta ne pysyvät paikoillaan aktiivisissakin leikeissä. Kun lasit tuntuvat mukavilta, niitä on kiva pitää päässä koko ulkoilun ajan!

Valikoimastamme löytyvät laadukkaat ja kestävät Ki ET LA -merkkiset aurinkolasit ovat erinomaisia lapsille ja vauvoille. Näissä aurinkolaseissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, kestävyys ja ennen kaikkea tehokas 100% UV-suoja. Pienten lasten malleissa on mukana myös hihna, joilla lasit saa pysymään vauhdissakin mukana!

Yksi hieno ominaisuus näissä lasten aurinkolaseissa on niiden käyttömukavuus. Kehykset on valmistettu pehmoisesta kierrätettävästä muovista, mikä tekee niistä lapsille miellyttävät ja joustavat. Sankojen kestävyys mahdollistaa sen, että niitä voi väännellä lähes miten vaan rikkomatta niitä – täydellinen ominaisuus lapsille!