BIBS Tutit vauvalle.

Minkälainen tutti vauvalle?

Tutti tuo vauvalle lohtua, auttaa rauhoittumaan sekä nukahtamaan. Jotkut vauvat kelpuuttavat vain tietyn mallisen tutin ja sen vuoksi sopivan tutin löytäminen voikin olla vaikeaa!

Tutti tuo vauvalle lohtua, auttaa rauhoittumaan sekä nukahtamaan. Jotkut vauvat kelpuuttavat vain tietyn mallisen tutin ja sen vuoksi sopivan tutin löytäminen voikin olla vaikeaa.

Siinä missä toiselle maistuu symmetrisesti muotoiltu tutti, toiselle kelpaa pyöreä ja kolmannelle anatomisesti muotoiltu tuttiosa.

Vauvoilla on yksilöllisiä mieltymyksiä, imemistekniikoita ja suun anatomia, jonka vuoksi välillä voi joutua kokeilemaan eri malleja löytääkseen sopivimman.

Pyöreä tutti:

  • Muistuttaa äidin pehmeän rinnan muotoa ja kokoa
  • Pyöreä tuttiosa edistää samanlaista kielen sijoittelua ja imemistekniikkaa kuin imetyksen aikana
  • Saatavilla erilaisia malleja, kuten BIBS Colour, BIBS Boheme ja BIBS De Lux

Symmetrinen tutti:

  • Litteä pisaran muotoinen tuttiosa helpottaa kielen sijoittamista
  • Symmetrisen tuttiosan avulla kieli asettuu litteäksi ja painaa tuttia tasaisesti kitalakea vasten, joten vauvan ei tarvitse imeä niin lujaa
  • Saatavilla vaihtoehtoja, kuten BIBS Supreme ja Philips Avent ultra air
Anatominen tutti:
  • Yläosastaan kaareva tuttiosa mahdollistaa paremman istuvuuden vauvan kitalakeen
  • Kulmikas kärki helpottaa vauvan kielen oikeaa asettelua, mikä voi auttaa vauvaa löytämään luonnollisen imemisasennon
  • Saatavilla malleja, kuten BIBS Couture ja BIBS Infinity

Jokainen vauva on yksilöllinen ja voi hyväksyä erilaisia malleja. Jotkut vauvat pitävät tietystä tuttiosan muodosta, koosta tai materiaalista, kun taas toiset hyväksyvät minkä tahansa muodon, koon ja materiaalin. Olennaista tutin käytössä on varmistaa, että tuttia ei käytetä liian pitkään, kun lapsi kasvaa.

Muista myös huoltaa tutit säännöllisesti ja vaihtaa ne uusiin tarpeen mukaan, jotta varmistetaan niiden turvallisuus ja hygieenisyys.

Valikoimastamme löytyvä BIBS Try It Collection sisältää neljä erilaista tuttia, joilla voit helposti kokeilla vauvallesi sopivimman. Paketin tuteista löytyy on kolme erilaista tuttiosaa: pyöreä, anatominen sekä symmetrinen ja ne on valmistettu luonnonkumista ja silikonista.

Lue myös mitä eroa on silikonisella ja luonnonkumisella tutilla täältä!